Nieuws

 

 

27 oktober 2014

Vanaf april volgend jaar zal Seahorse Buckeroo Arabian Passion hier de gelederen komen versterken. Elke keer vroeg ik Aline of Passion te koop was, elke keer was ze dat niet en zo ineens kwam het berichtje dat ik haar mocht kopen! Ben echt onwijs blij met deze kans om deze prachtige merrie in het bezit te krijgen om ons fokprogramma te versterken. Dank je wel Aline, Simonne en Raymond van Alsira Horses!

Passion zal komend voorjaar worden gedekt door Little Kings Byzantine Buck, een prachtige palomino bonte hengst, World Champion producer & Top Ten Futurity Sires 2013. Dus, alhoewel het nog erg lang duurt allemaal, kijken we wel heel erg uit naar de komst van Passion!


13 oktober 2014

WMM Thrillers Drop Dead Gorgeous is verkocht. Ze zal verhuizen naar Frankrijk naar Sparkling Miniature Horses; wij wensen Christelle Houche Morel het allerbeste met deze mooie merrie!

 

 

6 oktober 2014

Afgelopen voorjaar heb ik een nieuwe merrie aangekocht: SHM Westernboys Eternal Flame. Ik heb haar gekocht als aanvulling op mijn fokprogramma, omdat ze echt een prachtige bloedlijn heeft en ik erg veel van haar verwacht. Daarom wil ik ook Simone Michels bedanken dat ze mij Flame heeft gegund.

Flame is voor 2015 drachtig van WMM Velvet’s Impressive Buckeroo.


12 september 2014

TIjdens het AMHA European Championship 2014, dat werd georganiseerd door ICAMH, werd WMM John's Golden Rebel European Champion yearling stallions over 30" up to and incl 32", gevolgd door European Reserve Grand Champion junior stallion!

Ik ben een heel trotse fokker, overdonderd door alle geweldige resultaten die Rebel dit jaar heeft behaald. Hartelijk dank aan Alsira Horses voor alles, je bent een geweldige trainer en een fantastisch persoon. Ik ben heel blij dat we elkaar zo goed hebben leren kennen en ik denk dat ik mag zeggen dat we gedurende het seizoen vrienden zijn geworden. Ook veel dank aan Simonne en Raymond voor alles wat ze gedaan hebben!

Last but not least, wil ik Elevage de la Buise, Kevin Lathouwers en Tanja Cremers heel veel geluk en succes wensen met deze geweldige jonge hengst als zijn nieuwe eigenaren!

 

 

19 augustus 2014

Afgelopen weekend werd WMM John's Golden Rebel 1st yearling stallions over 32-34" en Reserve European National Grand Champion Junior Stallions!! Ik ben zo trots op deze jongen!!

Hartelijk bedankt voor alles, Aline van Laarhoven (Alsira Horses), je bent de beste trainer die ik me ooit zou kunnen wensen!


30 juli 2014

WMM Thriller's Oh Me Oh My is toegevoegd aan onze verkooplijst.

Amai, die gescand drachtig is van een 2015 veulen van LTD’s Color Broker, heeft behoorlijk overgewicht, maar is verder een correcte merrie, stamboek opgenomen bij het NMPRS. Omdat we haar volle zus hebben, en ons aantal paardjes willen verminderen, is Amai vanaf nu te koop.

 

 

22 juli 2014

WMM Thrillers Drop Dead Gorgeous, die op onze verkooplijst staat, is nu bevestigd drachtig van een 2015 veulen van Dutch Champion Mini Stallion van het NMPRS WMM Ima Moondrop!


10 juli 2014

WMM RU Ready 4This One is verkocht aan Remco Werkhoven. Eindelijk is Remco’s droom uitgekomen, hij was al zolang zo gek op Peanut en nu kon hij haar kopen. Wij wensen Remco alle geluk van de wereld met dit prachtige merrietje!

WMM Velvets Mid Knight Surprise is verkocht aan Francis Wolf. Wij wensen Francis ontzettend veel succes met haar fokkerij en hopen dat zij door de aankoop van Speedy een prachtig fokprogramma op kan zetten.

WMM John's Golden Rebel is toegevoegd aan de verkooplijst. Deze jonge show hengst heeft zich reeds bewezen in de showring, we hebben hooggespannen verwachtingen van hem. Slechts omdat wij te veel hengsten hebben, wordt hij te koop aangeboden.

Vanwege het verlies van Mary Lou is WMM CB’s Shez Got the Look niet langer te koop. Deze dochter van CB willen wij nu aanhouden voor ons eigen fok- en showprogramma.

 

WMM John's Golden Rebel


Foto: Kim Hennevelt

 

30 juni 2014

Zaterdag 28 juni 2014, enter/twenter keuring van het NMPRS in Bunschoten:

Wat een dag... Hoe een jubelstemming over mooie premies ineens kan omslaan. Mijn mooie Mary Lou, zomaar ineens dood. 's Morgens nog supertrots op haar prachtige 1B premie en een paar uur later overlijdt ze. Hoe of wat zullen we nooit weten, ze is op de trailer in elkaar gezakt. Volgens de dierenarts hoogstwaarschijnlijk een hartstilstand of een gescheurde aorta. Hartmassage en beademing mochten niet meer baten.

Graag wil ik iedereen die heeft geholpen bedanken voor alle steun en hulp. Ook het NMPRS, en met name Tineke Varkevisser, echt bedankt voor alles. Hier overheerst nu het gevoel van onwerkelijkheid. Mijn toekomst, ons knuffeltje en oogappeltje is er niet meer. Alsira Horses, Aline en Simonne en Raymond, ook voor jullie heel veel sterkte en een hele dikke knuffel. Hier kon niemand iets aan doen.

WMM CB's Hello Mary Lou, R.I.P.
Ik was zo trots op je. Love you...


27 juni 2014

Uitslagen van de show in Moorsele, Belgie op 21 en 22 juni 2014:

Zaterdag:

Zondag:


14 juni 2014

Op de ICAMH Extravaganza van 7 en 8 juni 2014 behaalde WMM Johns Golden Rebel bij de yearling stallions de 3e plaats bij judge 1 en de 1e plaats bij judge 2!

 

 

04 juni 2014

Showuitslagen 31 mei 2014, Mini’s with Spirit te Massenhoven, Belgie:

Marylou en Rebel werden getraind en voorgebracht door Aline van Laarhoven van Alsira Horses. Socks en Velvet werden voorgebracht door Tina Duinkerken van T&H Stables. Beiden echt super bedankt!

 
 

13 mei 2014

De laatste! Mooie meisjes hebben meer tijd nodig voor de perfecte afwerking! Ben zo blij met dit prachtige merrieveulen! Weer een Velvet dochter! Haar moeder heet WMM Miss Satin Kiss of LTD's, dus we hebben hun dochter WMM Just a Velvet Kiss genoemd.

 

08 mei 2014

WMM Ima Milk and Honeydrop is verkocht aan Kay Ruymaekers uit Belgie. Honey zal gaan verhuizen wanneer zij eenmaal is afgespeend van Blondy.
We hopen van harte dat haar nieuwe eigenaren ontzettend zullen genieten van de kleine Honey!


 

24 april 2014

Wij zijn blij met twee nieuwe veulens!

Op 17 april is de bruine merrie WMM Thrillers Just Teasin Ya (Thriller x Sisi) geboren.

En op 22 april schonk Symphony het leven aan WMM Pattons Late Night Audition, een silver dapple bonte hengst met 1 blauw oog (vader: DT Midnight Painted Patton).

 

 

20 april 2014

WMM John's Golden Rebel heeft zijn show debuut gemaakt op de Spring Fling Show van de ICAMH (19/20 april 2014) in de yearling stallions over 30" up to and incl. 32" Level 2, en hij heeft zijn klasse gewonnen!

Rebel staat in training bij Alsira Horses in Belgie en ik ben erg blij met dit eerste resultaat. Dank je wel, Aline!

 

17 april 2014

Geboren op 11 april 2014: Grace en Velvet's zoon WMM Velvets Blaze of Glory, roepnaam Blaze. Deze silver bay AMHR/NMPRS hengst is een volle broer van de in 2013 geboren zwarte merrie BB.

En er is een wijziging in de verkooplijst: we hebben vandaag besloten WMM I'm Just a Velvet Playboy te koop te zetten.

 

7 april 2014

WMM Thrillers Drop Dead Gorgeous is vandaag toegevoegd aan de verkooplijst. Ik moet nu eenmaal keuzes maken en er zijn een aantal jonge merries en veulens die op mijn "houden" lijstje staan.

Blondy wordt terug gedekt en samen met haar merrieveulen WMM Ima Milk and Honeydrop aan de voet als 3-in-1 pakket aangeboden. Eventueel zijn Blondy en Honey ook afzonderlijk van elkaar te koop.


 

6 april 2014

WMM Velvet's Impressive Buckeroo staat in het dekseizoen 2014 ter dekking bij T&H Stables.

Zijn dekgeld (exclusief stalgeld en veterinaire begeleiding) bedraagt voor AMHA/AMHR merries € 750 en voor NMPRS merries € 500. Voor de dekvoorwaarden kunt u contact opnemen met T&H Stables.


5 april 2014

 

Moondrop en Velvet


Wat een dag op de NMPRS Hengstenkeuring van 5 april 2014, ik ben zo blij en trots als fokker!


Chief


 

Heel veel dank voor Tina en Huub (T&H Stables) voor de manier waarop jullie Velvet hebben getraind en hem zijn vertrouwen terug hebben gegeven, hij staat er zo goed op!

En heel veel dank voor Hein en Anneke (Marschwood) voor de manier waarop Moondrop werd gepresenteerd! Hein, heel veel respect voor de training en hoe Moondrop erop stond terwijl jij je eigen strijd ondertussen aan het voeren was vanwege je gezondheid.

Jullie zijn allemaal toppers en hebben er echt voor gezorgd dat ik als fokker enorm naast mijn schoenen loop! Geweldig!


4 april 2014

Na een dracht van slechts 307 dagen is dit prachtige kleine meisje ter wereld gekomen. Ze heeft tijd nodig om sterker te worden en om uit de vouw te komen, maar wat ziet ze er veelbelovend uit! Erg blij mee!

De naam van dit op 4 april 2014 geboren, bruinbonte merrietje zal zijn: WMM Deputy’s Cookie N Dream.

 

2 april 2014

Nog een dametje is geboren: op 31 maart is Blondy moeder geworden van WMM Ima Milk and Honeydrop, een palomino bonte merrie met 2 blauwe ogen.

Rechtstreeks uit de wei geplukt, groen als gras, gewassen, geschoren, en op de foto gezet, is vandaag toegevoegd aan de WMM "te koop" pagina: WMM Velvet Forgot my Sock.
Het was eerst de bedoeling om Socks te houden als men-pony voor onszelf, maar omdat we onlangs een andere men-pony hebben gekocht is het niet nodig om Socks te houden en het plan om hem te ruinen door te zetten. Socks is een prachtige 2-jarige hengst, echt type sportpony, waar iemand hoge ogen mee zou kunnen gaan gooien in de toekomst. Dus waarom zouden we hem hier dan nog langer laten staan? Hij verdient zijn eigen plekje, misschien met enkele dames in de toekomst, misschien in de sport. Daarom hebben we besloten Socks te koop te zetten.
Socks is helemaal correct, met geweldig veel beweging en ook is hij als hengst al helemaal compleet met 2 netjes ingedaalde testikels. Hij meet momenteel 36,75” op de laatste maanhaar en 97cm op de schoft, dus het is een uit de kluiten gewassen jongeman. De perfecte maat om mee aan het werk te gaan. Op de AMHR shows zou hij ook hoge ogen kunnen gooien.
Wilt u meer informatie over deze prachtige jonge hengst? Dan horen wij graag van u!


 

26 maart 2014

Op 21 maart is Future bevallen van een prachtige silver dapple bonte hengst met 1 blauw oog: WMM I'm Just a Velvet Playboy.

Verder hebben we besloten Peanut te koop te zetten. Voor meer informatie over deze 2-jarige, bruinbonte LWO+ merrie, zie: WMM RU Ready 4This One.


11 maart 2014

Het is een merrie'tje!! Ik ben super blij! Het was een "red bag", maar ik was er op tijd bij en het gaat prima met haar.

Haar stamboeknaam zal zijn WMM CB's Shez Got The Look, maar in het dagelijkse leven noemen we haar "Loeki".

 

2 maart 2014

Weet niet wie er heeft gebeld, maar dank je wel voor het telefoontje. Het was na middernacht, ik sliep. Verwachtte echt echt echt niet dat WMM Thriller's Oh Me Oh My zou gaan veulenen. Was kort voor 23.00 uur in de stallen om hooi te voeren, alles was rustig. Niets aan de hand. Omdat Amai's uier een stuk kleiner was dan gisteren, was ik naar bed gegaan, allesbehalve in de verwachting dat ze zou gaan veulenen. Het was een hengstje, een zeer mooie frame overo zoon van LTD's Color Broker - RIP kleine man. Wat een wijze om het veulenseizoen mee te starten...


13 januari 2014

De WMM veulenplanning voor 2014 is vanaf vandaag te zien op de pagina "veulens".

Twee van onze merries, Shadow Boxs Calamity en Double A Cheyanne, zijn met pensioen gestuurd; er zal niet meer mee worden gefokt. Beide hebben wat problemen met hun gezondheid en daarom gunnen we hen een goede oude dag.


8 september 2013

Er zijn inmiddels nog twee veulentjes geboren: een merrieveulen geboren uit Sisi x Thriller en een prachtige palomino hengstveulen uit de combi van Satin x Mr John. Rebel, het hengstveulen van Satin, gaat in training in België en zal aankomend jaar naar de shows gaan.

Ook zijn zowel WMM Velvet Hit the Jackpot als WMM Velvet Windchaser verkocht en verhuisd.


 

19 april 2013

Erg blij dat Velvet nu ook weet hoe hij "meisjes" moet maken!! Zijn dochter WMM Velvet Stole my Heart (M: LTD's Magical Grace ) is geboren op 18 april 2013 en is een black beauty!

Verder zijn WMM After the Storm en zijn moeder Lucky Four Silvers Sparkling verkocht aan Remco Werkhoven. We wensen hem heel veel succes en geluk met die kleine bengel en zijn mama. We kijken er naar uit om Storm in de showring te zien!


21 maart 2013

Hier eindelijk de foto's van WMM Dynamics Eagle Design. Het was een moeilijke start maar hij gaat nu echt heel erg goed! Ik ben echt ontzettend trots op dit veulen (vader: Fallen Ash Eagles Dark n Dynamic), het is precies wat ik had gehoopt dat het zou zijn toen ik zijn moeder Fallen Ash Eagles Second Symphony kocht. Wat een prachtig stel zijn ze samen!

Helaas is er ook verdrietig nieuws. Double A Cheyanne heeft haar veulen verloren en zal zelf met pensioen gaan als fokmerrie. Gelukkig gaat het nu met Cheyanne zelf wel goed. Ze heeft geen koorts en ze eet en drinkt goed.

 

 

10 maart 2013

Ons vierde veulen van dit seizoen, WMM Velvets Mid Knight Surprise, werd geboren op 25 februari.

Vanwege zijn toch nog onverwachtse bliksembevalling, heeft deze zoon van WMM Velvet's Impressive Buckeroo en WMM Thriller's Hope for the Future de roepnaam "Speedy" gekregen!


21 februari 2013

Bijna een maand na de verwachte datum is op 20 februari eindelijk het veulen van Shadow Boxs Calamity geboren: een zwart frame overo merrietje, met Magic Mans Thriller als vader.

WMM Thrillers Chrystal Snow heeft kleur op beide oren, alleen de puntjes, achter op haar rug en boven haar staart. Verder is ze helemaal wit.

 

 

15 februari 2013

Op 12 februari is veulen nummer 2 van 2013 geboren: WMM After The Storm.

Deze zwartbonte schimmelhengst van Libertymeres Velvet Buckeroo en uit Lucky Four Silvers Sparkling is echt een plaatje!


7 februari 2013

Het veulenseizoen bij Whistle Mountain Miniatures is van start gegaan met de geboorte van WMM Velvet Windchaser, ons eerste veulen van 2013!

Chase werd geboren op 5 februari. Hij is een zoon van onze hengst WMM Velvet's Impressive Buckeroo en het eerste veulen van WMM Thrillers Drop Dead Gorgeous.

 

30 januari 2013

Magic Mans Three Times a Charm is verkocht aan Marianne en Jozef van Stal de Ark. Ik hoop van harte dat zij aan Charm net zo'n goede fokmerrie zullen hebben als ik altijd heb gehad.


28 januari 2013

Sinds een paar dagen staan onze camera's weer online! Dit zijn de links naar de camera's die op onze drachtige merries gericht zijn: Link voor Website / Link voor iPhone/iPad/iPod.

WMM Thrillers Oh Me Oh My heeft eind november 2012 helaas haar veulen vroegtijdig verloren, zij zal komend jaar opnieuw worden gedekt.

WMM Thrillers Simply Elegant is niet langer te koop. Zij wordt Isabella's paardje, omdat Elly zo ontzettend lief en mak is en het geweldig vindt samen met het kleine meisje.


24 oktober 2012

In het dekseizoen 2013 zijn al onze hengsten beschikbaar voor dekkingen van een gelimiteerd aantal AMHA en/of AMHR merries van goede kwaliteit van buiten. Reserveer tijdig, om er zeker van te zijn dat uw merrie een van de weinigen is!

Magic Mans Thriller is dan voor de allereerste keer beschikbaar voor een paar dekkingen van buiten!
Wat te denken van LTD's Color Broker? Volle broer van Magic Man of LTD!
En natuurlijk onze jongste hengst, WMM Velvet's Impressive Buckeroo, die ons nu al een aantal werkelijk prachtige veulens heeft gegeven!

Voor de dekvoorwaarden, klik hier.


22 oktober 2012

Whistle Mountain Miniatures kondigt met bijzonder veel trots de aankoop van een fantastische merrie aan: Fallen Ash Eagles Second Symphony! Een prachtige dochter van Fallen Ash Farms Eagle Scout met in de moederlijn Glenns General Patton als grootvader, een bloedlijn waar ik echt heel erg blij mee ben.

Symphony verwacht in maart 2013 een veulen van Fallen Ash Eagles Dark n Dynamic, die ook Eagle Scout als vader heeft. We kijken enorm uit naar dit lijngefokte veulen!

Symphony zal begin november in quarantaine gaan en wordt dus in december in Nederland verwacht. Wij zijn Merry Black van Brookhaven Miniature Horses ontzettend dankbaar dat zij ons de kans heeft gegeven deze geweldige merrie aan onze fokkerij toe te voegen!


19 oktober 2012

19 oktober was de dag van de aankomst van Lucky Four Silvers Sparkling en Solid Gold TCS Love Note. Beide merries hadden we afgelopen voorjaar al gekocht maar omdat ze beiden nog een veulen aan de voet hadden konden ze pas verhuizen nadat hun veulens waren gespeend. Hieronder een paar foto's van hun aankomst bij WMM.


Oktober 2012

WMM I Found My Thrill & WMM Velvet's Best Bet Yet zijn beide verkocht aan Christien Schiltkamp van Show Time Stables te Tolbert, Nederland. We wensen Christien ontzettend veel plezier van deze 2 prachtige hengstjes en hopen haar in de toekomst tegen te komen op de shows.

WMM Chief Tomahawk is verkocht aan Ricardo & Amber Dorst uit Zegge, Nederland. Chief krijgt daar zijn eigen kudde, zoals hij verdient! We hopen dat Ricardo & Amber nog lang van Chief zullen genieten.

WMM Thrillers White Chick is verkocht aan Tom van de Putte en Sophie Menheere van Stal de Witte Gracht uit Belgie. We wensen Tom en Sophie alle geluk van de wereld met deze prachtige merrie en we hopen dat ze hen prachtige veulens zal geven in de toekomst.


September 2012

Na de laatste show van 2012 is WMM Sheza Special Edition verkocht aan Marije Rademaker van Dream Team Miniatures. Marije, wij wensen je heel veel plezier met deze prachtige merrie!

Ook de merrie LTD's Mystery Cowgirl is samen met haar veulens uit 2011 (WMM Dun Ones Elly May) en 2012 (WMM Shez Walking on Sunshine) verkocht aan Anja Heppener van Dream Catchers Minipaarden. Wij wensen Anja heel veel succes met dit prachtige trio!


10 september 2012

Resultaten van de AMHA European Regional Championship Show:

 • European Champion AOTE Senior Mares
 • European Champion Amateur Senior Mares 30" till 34" Lvl 1
 • Senior Mares 30" till 32" - 2e plaats
 • Amateur Senior Geldings Lvl 1 - 4e plaats
 • Adult Showmanship - 2e plaats

Wij feliciteren de eigenaren van WMM showpaarden van harte met alle prachtige resultaten!


Juli 2012

Resultaten van de ICAMH Summer Show:

 • AOTE Senior Mares - 1e plaats
 • Amateur Senior Mares 30" till 34" Lvl 1 - 1e plaats
 • Senior Mares 30" till 32" - 2e plaats
 • Reserve Grand Champion Senior Mare
 • Amateur Halter Obstacle - 1e plaats
 • Senior Geldings 32" till 34"- 3e plaats
 • Liberty - 8e plaats
 

 

Mei 2012

Resultaten van de ICAMH Miniature Extravaganza show:

 • AOTE Senior Mares - 1e plaats
 • Amateur Senior Mares 30" till 34" - 2e plaats
 • Senior Mares 30" till 32" - 3e plaats
 • Amateur Senior Geldings - 2e plaats
 • Amateur Showmanship - 1e plaats
 • Adult Showmanship - 1e plaats
 • Multi Color Stallions & Geldings - 6e plaats
 • Senior Stallions 30" till 32"- 2e plaats

25 mei 2012

Vandaag is ons laatste veulen van dit jaar geboren. LTD's Mystery Cowgirl heeft een prachtig buckskin merrieveulen gekregen van WMM Thriller's Cloud Walker! We hebben haar WMM Shez Walking on Sunshine genoemd.


2 mei 2012

Onze merrie Lucky Four Impressive Kashmir heeft weer een prachtige zoon gekregen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze prachtige kerel WMM I Found my Thrill in de voetsporen zal treden van zijn halfbroers Velvet en Moondrop!

Ook onze merrie Sheza Spice Cookie of LTD's is bevallen. Haar eerste zoon WMM Velvets Best Bet Yet (vader: WMM Velvet's Impressive Buckeroo) is heel klein en zeer verfijnd.

We zouden niet blijer kunnen zijn!

 

1 mei 2012

Graag willen wij de prachtige resultaten delen van de diverse WMM paarden tijdens hun eerste show van dit jaar. In het laatste weekeinde van april 2012 heeft de ICAMH haar jaarlijkse Spring Fling show georganiseerd en het was werkelijk een "fling" met de WMM gefokte paarden.

WMM Chief Tomahawk (gepresenteerd door Marije Rademaker) heeft alleen maar eerste plaatsen behaald in de junior stallions en kleuren klasses! WMM Sheza Special Edition (gepresenteerd door Marije Rademaker) heeft haar eerste Reserve Grand Champion titel ontvangen in het senior mares championship! WMM Destiny's Charm Pardon my Color (in eigendom van en gepresenteerd door Lian Janssen) heeft een geweldige comeback gemaakt in de showring en nam gelijk de titel Reserve Grand Champion Senior Geldings mee. Maar de grootste winnaar van deze show was toch wel WMM Ima Moondrop (in eigendom van en gepresenteerd door Marschwood Miniature Show Horses) met de titels Grand Champion Senior Stallions, Reserve Grand Champion Senior Stallions en om het af te maken Supreme Champion van het weekeinde.

We krijgen nog steeds kippenvel als we aan dit weekend terugdenken!!


 

14 april 2012

WMM Ima Moondrop is Reserve Kampioen geworden tijdens de NMPRS hengstenkeuring 2012!! Moondrop is een zoon van Magic Mans Dun One en Lucky Four Impressive Kashmir (de moeder van onze kampioen vorig jaar, WMM Velvet's Impressive Buckeroo).
Marschwood Miniature Show Horses, heel veel succes en geluk met deze geweldige hengst! Kijk uit naar Moondrop in de showring!

LTDs Color Broker heeft een 1e premie met 3e plaats ontvangen vandaag, en dat op zijn leeftijd van 18 jaar!! We kunnen niet trotser zijn, eindelijk heeft deze hengst ontvangen wat hij echt verdiend heeft! Magic Mans Thriller heeft een 2e premie gekregen. En beide hengsten hebben hun levensgoedkeuring ontvangen.


 

13 april 2012

Wij zijn compleet van de kaart door het verlies van WMM Thrillers Smokin Gun. Wij hebben hem moeten laten inslapen vanwege een gebroken achterbeen. Mijn paint merrie heeft een schop uitgedeeld op de verkeerde plaats en er was niks meer wat wij konden doen... We zijn ontzettend verdrietig over het verlies van deze geweldige ruin, die dit jaar zijn debuut zou maken in de showring. RIP Gunnie, je hebt voor altijd een plaatsje in ons hart!


7 april 2012

Deze week hebben wij WMM Miss Satin Kiss of LTD's en haar veulen naar de prachtige hengst Samis VIP Mr John van Elevage de la Buise in Frankrijk gebracht. We kunnen niet wachten tot we het resultaat mogen zien van deze combinatie!
En, met dank aan Cedric heeft Satin's veulen WMM RU Ready 4This One haar nieuwe stalnaam gekregen: Peanut!

We gaan ook gedag zeggen tegen WMM Thrillers Paint Brush, daar zij een nieuw thuis heeft gevonden bij Elena Tchistjakova in Rusland. Gelukkig hoeven we nog niet direct afscheid te nemen, pas als haar veulen WMM CB's Hello Mary Lou is afgespeend zal ze haar grote verhuizing naar Rusland maken. Wij feliciteren Strawberrie's nieuwe eigenaresse met deze geweldige merrie!

Deze week was gevuld met afscheid maar gelukkig ook met aanwinsten, want wij mogen 2 nieuwe merries verwelkomen voor ons fokprogramma: Lucky Four Silvers Sparkling en Solid Gold TCS Love Note. Wij willen Angelique van Silver Spring Farm ontzettend bedanken voor de mogelijkheid om deze 2 prachtige merries aan te schaffen!

 

 

3 april 2012

Het 4e veulen voor 2012 is geboren, en wat zijn we blij met dit laatste kado van onze verkochte hengst Magic Mans Dun One! Een prachtig bruinbont merrie veulen uit onze zelfgefokte merrie WMM Miss Satin Kiss of LTD's. We hebben haar WMM RU Ready 4This One genoemd.

Tevens hebben wij een aantal paarden te koop gezet.


24 maart 2012

Na een verdrietige start van dit veulenseizoen, zijn wij ontzettend blij met 3 nieuwe veulens bij Whistle Mountain Miniatures: WMM CB's Hello Mary Lou, WMM Velvet Forgot My Sock en WMM Velvet Hit the Jackpot! Kijk snel op de veulenpagina voor meer foto's van deze 3 kanjers!

 

28 februari 2012

Sinds een paar dagen staan onze camera's weer online! In de eerste week zullen we nog een aantal dingen uittesten (o.a. welke camera's er gebruikt moeten gaan worden voor een beter beeld). Maar voor de liefhebbers, zijn hier alvast de links naar de camera's die op onze drachtige merries gericht zijn: Link voor Website / Link voor iPhone/iPad/iPod.


21 februari 2012

WMM CB's Flash Lightning is verhuisd naar Mark, Engelina Ariana en Armand van Sunrise Stables. Wij wensen hen vele veilige men-kilometers met deze geweldige hengst!

Helaas heeft onze nieuwe merrie Oasis XS Supremes Sincerely Velvet vroegtijdig haar veulen verloren. Wij keken echt uit naar haar veulen met de hengst Vermilyea Farms Show Me The Honey.


Januari 2012

Mijn gezondheidssituatie is nog verre van optimaal maar hopelijk kan een operatie in de niet al te verre toekomst hier verbetering in geven. De ontwikkelingen binnen WMM staan echter niet stil. De website wordt vanaf nu weer up-to-date gemaakt en u zult het WMM nieuws dan ook weer middels dit medium kunnen volgen.


15 april 2011

Gedurende zo'n twee jaar is op deze website niets nieuws te lezen geweest. Dit had te maken met mijn gezondheidssituatie, mijn zwangerschap en de geboorte van mijn dochter Isabella. In die periode ben ik ook niet altijd in staat geweest adequaat op e-mail en dergelijke te reageren, waarvoor excuses. Dank voor het getoonde begrip!

 

9 april 2011

Met trots en blijdschap melden wij dat WMM Velvet's Impressive Buckeroo op zaterdag 9 april 2011 bij het NMPRS is goedgekeurd voor de dekdienst met een 1A premie en het Reserve Kampioenschap kleine maat! Hartelijk dank aan Hein Marsch van Marschwood Miniature Show Horses voor het klaarmaken van Velvet voor de keuring en het behaalde resultaat.

Velvet staat ter dekking. Voor meer informatie over deze hengst, klik hier.